Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Pirjon Pakari Seinäjoki Oy, y-tunnus 2301464-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta pirjonpakari.fi ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet ja tilausnumero. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilauksen sisällön voi tarkastaa myös sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja kätevästi Klarna Checkout -palvelulla, josta lisätietoja alla.

Maksupalvelutarjoaja Klarna
Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.
Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

 

Toimitus

Toimitamme tuotteita muuten koko Suomen alueelle, paitsi emme Ahvenanmaalle.

Alla on lista toimitusvaihtoehdoistamme ja kunkin vaihtoehdon perässä on kyseisen toimitustavan hinta (hinta sisältää lähetys- ja pakkauskulut):

Matkahuolto bussipaketti (6,90€)
Matkahuolto lähipaketti  (6,90€)
Matkahuolto jakopaketti: (12,90€)
Matkahuolto pikapaketti: (22,90€)
Nouto Seinäjoen myymälästä (0€)
Nouto Ylöjärven myymälästä (0€)
Nouto Nurmijärven myymälästä (0€)

Lisätietoa Matkahuollon toimitustavoista osoitteesa: https://www.matkahuolto.fi/pakettipalvelut/pakettien-lahetysvaihtoehdot/#.WNDkdWclGUl

Ostaessasi yli 50 eurolla, saat ilmaiset toimituskulut. Tällöin paketti toimitetaan joko bussi- tai lähipakettina. Huomioithan, että bussipaketti toimitetaan Matkahuollon viralliseen toimipaikkaan, lähipaketti puolestaan marketteihin yms. noutopisteisiin.

Toimitus Matkahuollolla:

Tuoretuotteiden lyhyen säilyvyysajan vuoksi suosittelemme valitsemaan toimitusvaihtoehdoksi Matkahuollon bussipaketin. Tämä on kokemustemme perusteella nopein toimitusvaihtoehto.  Antaessasi puhelinnumerosi saat saapumisilmoituksen Matkahuollolta tekstiviestinä, ja tämäkin voi nopeuttaa tuotteiden noutoa. Olemme merkinneet tuotesivuilla jokaisen tuotteen säilyvyysajan leipomispäivästä katsottuna. Lähetämme tuoretuotteet aina leivontapäivänä. Lähetämme gluteenittomia tuotteita matkaan tiistaisin ja vehnätuotteita maanantaista keskiviikkoon.

Tilaa gluteenittomat tuotteet maanantaina klo 9 mennessä ja vehnätuotteet tiistaina klo 9 mennessä, niin ne ehtivät saman viikon lähetyksiin. Ajoitamme tuotteiden lähetyksen aina niin, että sinä saisit tuotteet itsellesi mahdollisimman tuoreena. Lähetämme sinulle sähköpostin, kun tilauksesi on lähetetty matkaan. Näin osaat arvioida, milloin tuotteet saapuvat noudettavaksesi. Matkahuollolla kuljetus kestää arviolta 1-2 päivää, lähialueelle paketti voi ehtiä jo samana päivänä (tuotteet lähetetään Seinäjoelta). Otathan meihin yhteyttä, mikäli kuljetus viivästyy ja tuotteet ehtivät vanhentua, korvaamme ne sinulle.

Nouto myymälästä:

Myymälämme palvelevat kuutena päivänä viikossa maanataista lauantaihin. Tilausten noudot onnistuvat kaikkina noina päivinä. Myymälöistämme löydät tuotteita aina tilaamattakin, mutta esimerkiksi isomman tilauksen kohdalla etukäteen tilaaminen varmistaa saatavuuden. Saamme tilaukset valmiiksi parin päivän sisällä.

Peruuttamisoikeus

Tuotteiden erilaisista säilyvyysajoista johtuen osalla verkkokaupan tuotteista on peruuttamisoikeus ja osalla ei. Peruuttamisoikeus koskee ainoastaan seuraavia tuotteita:

  • Free From G hapannappi naturel
  • Free From G hapannappi valkosipuli
  • Free From G hapannappi kumina
  • Hannun 100% Gluteeniton suklaahippu
  • Hannun 100% Gluteeniton vaalea pikkuleipä
  • Hannun 100% Gluteeniton kaneliässä

Ylläolevien tuotteiden osalta asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita.

Teillä on oikeus peruuttaaa tilaus 14 päivän kulessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse tai sähköpostitse).

Yhteystiedot peruuttamisoikeuden käyttämiseksi:

Pirjon Pakari Seinäjoki Oy
Välskärinkatu 14
60320 Seinäjoki
kauppa@pirjonpakari.fi

Voitte käyttää myös verkkosivuiltamme löytyvää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Voitte täyttää peruuttamislomakkeen sähköisesti verkkosivustollamme pirjonpakari.fi/kauppa/peruutuslomake . Jos käytätte tätä vaihtoehtoa, ilmoitamme teille viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tilauksen, palautetaan kaikki teidän maksamanne suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamislomakkeen saatuamme. Suorituksen palautuksesta huolehtii maksupalvelutarjoajamme Klarna. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • sekä kopio Pirjon Pakarin tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Pirjon Pakari Seinäjoki Oy
Välskärinkatu 14
60320 Seinäjoki

Pyydä postista kuitti palautuksestasi ja säilytä se huolellisesti.

Huom!

Muihin kuin ylempänä mainittuihin verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin ei sovelleta Kuluttajasuojalain (1978) etämyyntiä koskevaa peruuttamisoikeutta. Voit lukea lisää peruuttamisoikeudesta ja poikkeuksista peruuttamisoikeuteen osoitteessa http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

 

Ongelmat kuljetuksissa ja tuotevirheet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, parasta ennen -päiväys on jo ehtinyt mennä ennen kuin tuote on sinulle asti tullut, tuote on vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi sähköpostilla kauppa@pirjonpakari.fi tai postitse:

Pirjon Pakari Seinäjoki Oy
Välskärinkatu 14
60320 SEINÄJOKI

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio matkahuoltoon.

Yrityksellä on tuotteita koskeva lakisääteinen virhevastuu.

 

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsitteyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ , yrityksen sähköpostiosoite on kauppa@pirjonpakari.fi

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, hintoja sekä postikuluja. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamisen selkeissä hintavirheissä (esim. hinta 0,00 euroa).

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa.