Lohivoileipäkakku (G, L)
Pyöreä voileipäkakku tuorejuustokuorrutuksella
Kaikissa voileipäkakuissa gluteeniton pohja.
Täyte:
Kylmäsavukirjolohi,Tuorekurkku Majoneesi
Pohja: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, kasvikuitu (psyllium, inuliini), sakeuttamisaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, ksantaani), linssijauho, rypälesokeri, aromi, entsyymi, täysjyvä teff-jauho, maissijauho (GMO-vapaa), rypsiöljy, siirappi (inverttisokerisiirappi, ruokomelassi), suola, kuivahiiva
Kostutus: Kalaliemi (maltodekstriini, suola, kalajauho (turska) 15%, palmurasva, hiivauute, sipulijauhe, sokeri, sitruunamehujauhe, aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä nilviäisiä ja äyriäisiä.)
Täyte: Kylmäsavukirjolohi (kirjolohi, suola, happamuudensäätöaineet (E326, E262)), kurkku, majoneesi (rypsiöljy 76%, kananmuna ja kananmunankeltuainen 8,7%, viinietikka, vesi, suola, sokeri, sakeuttamisaine (guarkumi, ksantaanikumi), sitruunamehutiiviste, aromi, hapettumisenestoaine (kalsiumdinatrium EDTA), paprikauute.), sitruunamehu, mustapippuri, tilli, ruohosipuli.
Kuorrutus: Ruohosipulituorejuusto, laktoositon. (Pastöroitu rasvaton maito ja kerma, vesi, ruohosipuli (4 %), muunnettu tärkkelys, suola, sakeuttamisaineet (E410, E440), sitruuna, sokeri, aromi, valkopippuri, säilöntäaine (E202) ja hapate.)
Koristelu: Salaatti, kylmäsavulohi, tomaatti, viinirypäle, sitruuna/limesiivu, tilli