Solero-Juustokakku
KAUSI: SOLERO-JUUSTOKAKKU
Raikas ja aurinkoinen kakku, jossa yhdistyvät herkullisesti vanilja, passion ja persikka.
Pohja:
Digestive-keksi (vehnäjauho, sokeri, palmuöljy, inverttisokerisiirappi, rapsiöljy, nostatusaine E500ii, suola), laktoositon vispikerma (stabilointiaine karrageeni), laktoositon tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri, mangosose, persikkasose, liivate, vesi, passion varietee (passionhedelmä 75 %, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, happamuudensäätöaineet sitruunahappo, natriumsitraatti, sakeuttamisaine agar-agar, aromit)
Päälle:
Hedelmiä, passionkiille (sokeri, glukoosisiirappi, vesi, passionhedelmäsose 15 %, sakeuttamisaineet E440, E407, säilöntäaine E202, happamuudensäätöaine E331, antioksidantti E300, värit E100, paprikauute, aromit)
VALIKOIMASSA VAIN RAJATUN AJAN: TAMMI-HUHTIKUU 2024
Laktoositon, munaton. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta.
10 hlö
40 €