Tarinamme

“Uunituoretta, käsin leivottua ja perinteistä leipää ilman lisäaineita”

Pirjon Pakarin tarina juontaa juurensa vuoden 1985 Honkajoelle, jonne perustettiin ensimmäisen lähileipomomme. Sydämenasianamme on ollut toimintamme alusta asti tarjota asiakkaillemme joka päivä laadukasta, käsin leivottua ja uunituoretta leipää.

Leipämme suosion kasvaessa päätimme määrätietoiseti laajentaa toimintaamme Etelä-Pohjanmaalle, Pirkanmaalle ja Uudellemaalle. Halusimme tarjota muillekin mahdollisuuden maistaa aidosti kotimaista leipäämme, jonka maku syntyy 100% oman maan viljasta ja suomalaisella käsityöllä.

Intohimonamme on jatkuvasti kehittää tuotteistamme maukkaampia, terveellisempiä ja laadukkaampia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina vain parasta.

Leipämme viimeistelty ja uniikki maku ei synny sattumalta. Resepteissämme kokeilemme jatkuvasti uusia makuja, joissa yhdistämme lähellä tuotettuja raaka-aineita tuoreisiin sesonkituotteisiin, luoden näin jatkuvasti uusia herkullisia makuelämyksiä. Usein näistä leivistä on tullut menestyjiä, hyvänä esimerkkinä mainittakoot palkittu ja Etelä-Pohjanmaalla suurta suosiota nauttiva Häjypoika-leipämme.

Painotamme toiminnassamme myös paikallisuutta niin yhteistyökumppaneiden valinnassa kuin raaka-aineissammekin. Teemme ja kehitämme aktiivisesti yhteistyötä leipomoidemme alueen yritysten kanssa. Tämän lisäksi suosimme raaka-ainehankinnoissamme kunkin leipomon lähialueen tuottajia.

Tänä päivänä meidät tunnetaan paitsi perinteisestä leivästä, myös laadukkaista Hannun 100% gluteenittomista tuotteista, joita olemme leiponeet vuodesta 2014 lähtien. Gluteenittomat leipomomme sijaitsevat Nurmijärvellä ja Kauhajoella. Olemme tälläkin saralla jo saaneet tunnustusta, sillä tattarisämpylämme valittiin Vuoden 2014 gluteenittomaksi tuotteeksi!

Hyvä yhteishenki on meille iso voimavara. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja voivat hyvin työssään. Hyvä työilmapiiri ja motivoitunut henkilökunta luo myös puitteet parhaalle leivälle.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Tämän innoittamana avasimme vuonna 2017 kuluttajille verkkokaupan, jonka kautta asiakkaamme voivat tilata herkulliset tuotteemme lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen ympäri Suomen!

Tuotteitamme ja toimintaamme on palkittu matkan varrella useaan otteeseen:

  • Seinäjoen Yrittäjät – Vuoden Yrittäjä 2016
  • Viini- ja ruokamessut 2016 – Paras tuote
  • Vuoden suomalainen elintarvike -finalisti (2015)
  • Vuoden gluteeniton tuote (2014)
  • Vuoden gluteeniton yritys (2007)
  • Innosuomi (2006)
  • Ruokamessujen uutuustuote voittaja (2005)
  • Vuoden yrittäjä -palkinto Honkajoella (2005)

Näistä palkinnoista olemme hyvin kiitollisia ja ylpeitä.