Pirjon Pakari är känt inte bara för traditionellt bröd utan också för Hannuns högkvalitativa, 100 % glutenfria produkter. Du hittar glutenfritt bröd och bakverk i alla våra bageributiker, onlinebutik samt hos alla våra återförsäljare. Vårt glutenfria bageri har fått särskilt beröm för vårt produktutvecklingsarbete och för vår utmärkta kundservice. Utforska gärna!
Vårt glutenfria bröd och övriga produkter passar både för glutenfria och FODMAP-dieter. Våra glutenfria produkter är också lämpliga för spannmålsallergiker, med undantag för produkter med havre.
Så här tillagas glutenfritt bröd
I våra glutenfria produkter ersätts den traditionella glutensammansättningen med psylliumfiber eller blötlagda linfrön för att skapa struktur i brödet. Vi föredrar inhemska glutenfria spannmål när det är möjligt; till exempel är vårt rena havre 100 % finsk närproducerad.
Våra glutenfria bagerier är belägna i Honkajoki, Kauhajoki och Nurmijärvi.