Drottningkrämkaka

DROTTNINGKRÄMKAKA

En traditionell krämkaka med hallon-blåbärsfyllning och laktosfri grädde.

Ingredienser:

Botten:

Vetemjöl Bakpulver Socker Ägg


Fyllning:

Drottningfyllning (socker, hallon (30%), vatten, blåbär (10%), förtjockningsmedel (E440, E401, E509), surhetsreglerande medel (E330, E333), konserveringsmedel (E202), aromer)
Laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karrageen)
Konditorigrädde [vatten, vegetabiliska fetter (helt härdade palmkärnfett, palmkärnfett), socker, stabiliseringsmedel (E420, E463, E340ii), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin, E472b, E472e), salt, naturliga aromer, färg (E160a)

Topp:

Inhemska frysta hallon och blåbär


Glas:

(vatten, socker, glukossirap, gelatiniseringsmedel (pektin), Johannesbrödpulver, surhetsreglerande medel (citronsyra), kaliumcitrat, konserveringsmedel (kaliumsorbat), förtjockningsmedel (kalciumk), naturlig citronarom)


Kakan finns även tillgänglig utan bär eller med kolasås (innehåller mjölk) utan extra kostnad.

Laktosfri, innehåller soja

Pris:

10 personer: 35€
20 personer: 59 €