GLUTENFRI & MJÖLKFRI & ÄGGFRI HALLONMOUSSEBAKELSE
GLUTENFRI & MJÖLKFRI & ÄGGFRI HALLONMOUSSEBAKELSE
En hallonbakelse som passar många allergiker och som kan beställas individuellt.
Ingredienser:
Botten:
Kex (majsstärkelse, majsmjöl, vegetabilisk olja (solrosolja med hög oljesyra) 18 %, socker, majsglukos och fruktossirap, rismjöl, jäsningsmedel natrium- och ammoniumvätekarbonat, salt, emulgeringsmedel sojalecitin, vaniljarom), mjölkfritt margarin (rybsolja 42 %, vatten, vegetabiliska fetter (sg-palm och kokos i varierande mängder), salt 0,7 %, emulgeringsmedel E471 från vegetabiliskt fett, aromer, vitamin A och D2, färg beta-karoten).
Fyllning:
Hallonfyllning (vatten, socker, hallon 13 %, modifierad majsstärkelse E1422, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel E330, E333, konserveringsmedel E202, arom, färg E120), mjölkfri grädde (vatten, vegetabilisk olja (härdat palmolja), socker, emulgeringsmedel (polysorbat 60*, polyglycerolestrar av fettsyror*, propylenglykolester av fettsyror*, mono- och diglyceridestrar av mjölksyra, sojalecitin), förtjockningsmedel (cellulosapulver, xantangummi), salt, aromer), gelatin (gris/nöt), inhemska hallon.
Topping:
Gelé (glukossirap, vatten, syra: citronsyra, surhetsreglerande medel: kalciumlaktat, trikalsiumfosfat och trinatriumcitrat, färg: titandioxid, förtjockningsmedel: karragenan, pektin och natriumalginat, konserveringsmedel: kaliumsorbat), hallon/bär.
Glutenfri, mjölkfri, äggfri.
1 st
5,80 €
4o