Glutenfri dubbelchokladostårta

GLUTENFRI DUBBELCHOKLADOSTÅRTA

Bas:

Glutenfritt chokladkexsmulor (chokladsmulor 25 % [socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin)], majsstärkelse, vegetabilisk olja [Högoleiskt solrosolja] 16 %, socker, majsstärkelse, majs glukos och fruktos sirap, kakaopulver 4 %, lyftmedel [natriumkarbonat, ammoniumkarbonat], salt, emulgeringsmedel ), laktosfritt smör

Fyllning:

Laktosfri naturell färskost (pastöriserad fettfri mjölk och grädde, salt, förtjockningsmedel [E407, E410], konserveringsmedel och syrakultur), laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karragenan), mörk choklad (innehåller mjölk), vit choklad (innehåller mjölk), gelatinblad (gris), socker, vaniljsocker

Topp:

Konditorigrädde (vatten, härdad vegetabiliskt fett och olja [palmfett, solrosolja], socker, stabiliseringsmedel [E420ii, E463], mjölkproteiner, emulgeringsmedel [E472e, E322 solroslecitin], salt, aromer, färg E160a), kakaopulver

Glutenfri, låglaktos (choklad innehåller laktos), äggfri. Kan innehålla spår av ägg.

8 personer

41 €