Glutenfri Skinksmörgåstårta
En salt delikatess för festbordet för den som är glutenintolerant.
Ingredienser:
Botten:
Vatten, majsstärkelse, rismjöl, solrosfrön, linfrön, rapsolja, sirap, växtfibrer (psyllium, inulin), förtjockningsmedel (E464, E415), linsmjöl, jodiserat salt, kakaopulver, dextros, jäst innehållande D-vitamin, hydrolyserat växtprotein, konserveringsmedel (E202)
Fyllning + dekoration:
Röktskinka (griskött 70%, vatten, stärkelsesirap, salt 1,8%, stabiliseringsmedel E450, E451, E407, smakförstärkare E621, antioxidationsmedel E301, selleri, glukos, konserveringsmedel E250), majonnäs (vegetabilisk olja, vatten, äggula, senapsfrön, ättika, socker, salt, kryddor, konserveringsmedel E211, E202, stabiliseringsmedel E412, E415, surhetsreglerande medel E260), färsk gurka, gräslöksfärskost (pastöriserad skummjölk* och grädde*, vatten, gräslök 0,4%, citron, salt, socker, vitpeppar, arom, förtjockningsmedel E410, E440 och kulturer), vindruvor, tomat, persilja, salt, svartpeppar, ärtskott
Fuktning:
buljongtärning (salt, vegetabiliska fetter palmo, shea, sal, potatisstärkelse, socker, nötköttextrakt 4%, jästextrakt, arom, lökpulver, karamellsirap, maltodextrin, kryddor och örter bl.a. persilja och sellerifrön, morot), vatten
Glutenfri, laktosfri, starkt saltad
8 personer
56 €