HALLONKRÄMKAKA (G, L)
HALLONKRÄMKAKA (G, L)
Tårtan toppad med frysta bär och gelé, grädde på sidorna.
Om så önskas kan tårtan också göras med bara grädde utan bärgele.
Finns även som mjölkfri för +5 €
Storlekar och priser:
10 personer 39,00€
15 personer 49,00€
20 personer 59,00€
Tårtbitar 4,00€, minsta beställning 4 stycken Tårtbitar med grädde
Tårtbotten:
Ägg (ägg, konserveringsmedel (E202), citronsyra (E330), emulgeringsmedel (E471, E475), salt (0,3 %), socker
Glutenfritt mjölblandning (Rismjöl, majsstärkelse, potatismjöl, modifierad potatisstärkelse, socker, förtjockningsmedel (E412, E464, E440), salt)
Bakpulver (stabiliseringsmedel E450, potatismjöl, lyftmedel E500)
Hallonkräm:
Vatten, socker, hallon (13 % ), modifierad stärkelse E1422, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel (E330, E333), konserveringsmedel E202, arom, färgämne E120
Hallon, GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan)
Vatten, härdat vegetabiliskt fett och -olja (palmfett, solrosolja), socker, stabiliseringsmedel (E420ii, E463), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E472e, E322 solroslecitin), salt, aromer, färgämne E160a, modifierad stärkelse E1422 (majs)
Bärgele:
Vatten, socker, glukossirap, förtjockningsmedel (E440, E410), surhetsreglerande medel (E330, E332), konserveringsmedel E202, gelébildande medel E509, naturlig arom.
Observera! Tillverkad i lokaler där nötter hanteras.