Hallonmousstårta (G, L, M, K)

GLUTENFRI, MJÖLKFRITT, NÖTFRITT OCH ÄGGFRITT BAKVERK

Priser och storlekar:

För leivos: 4,50€ (minimiantal 4 stycken)

Ingredienser för kexbotten:

Maistärkelse, majs, vegetabilisk olja (rik på oljesyra solrosolja) 18 %
Socker, majsglukos och fruktosirap, ris
Natrium- och ammoniumvätekarbonat, salt
Emulgeringsmedel (SOJAlecitin), vaniljarom
Vegetabiliska oljor och fetter (raps, palm, kokos), vatten, salt
Emulgeringsmedel (växtbaserad E 471, E 322 från solros)
Konserveringsmedel (E 202), surhetsreglerande medel (E 330, E 500), arom, vitamin A, färg (E 160a)


Fyllning:

Vatten, vegetabilisk olja (härdat #palmolja), socker
Emulgeringsmedel (polysorbat 60*, fettsyrapolyglycerolestrar*, fettsyrapropylenglykolestrar*, fettsyramono- och diglyceridmjölksyraestrar, lecitin (SOJA)), stabiliseringsmedel (cellulospulver, xantangummi), salt, aromer


Fyllning av hallon:

Hallon, vatten, socker, vadelma (13 %), modifierad majsstärkelse E1422, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel (E330, E333), konserveringsmedel E202, arom, färg E120


Gele:

Glukossirap, vatten, socker, förtjockningsmedel: (E406, E440(ii), E466, E450(i))(<1 %)
Surhetsreglerande medel: (E330, E331)(<1 %), konserveringsmedel: (E202)(<1 %)


Gelatin:

100 % gelatin (från svin)
Dekoration med tillgängliga färska bär

Observera:

Produkterna tillverkas i lokaler där nötter, ägg och mjölk hanteras.