Jordgubbsgräddeskaka
JORDGUBBSKRÄMKAKA
En traditionell krämkaka med jordgubbsfyllning och laktosfri grädde.
Ingredienser:
Botten:
Vetemjöl Bakpulver Socker Ägg
Fyllning:
Jordgubbsfyllning (socker, vatten, jordgubbe (13%), modifierad majsstärkelse (E1422), förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E330, E333), arom, konserveringsmedel (E202), färger (E120, E150c))
Laktosfri vispgrädde (stabiliseringsmedel karragenan), konditorigrädde [vatten, vegetabiliska fetter (helt härdat palmkärnfett, palmkärnfett), socker, stabiliseringsmedel (E420, E463, E340ii), mjölkproteiner, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin, E472b, E472e), salt, naturliga aromer, färg (E160a)]
Topp:
Inhemska frysta jordgubbar
Glasyr (vatten, socker, glukossirap, gelébildande medel (pektiner), Johannesbrödsmjöl, surhetsreglerande medel (citronsyra), kaliumcitrat, konserveringsmedel (kaliumsorbat), stelningsmedel (kalciumk), naturlig citrusarom)
Kakan är också tillgänglig utan bär eller med kolasås (innehåller mjölk) utan extra kostnad. Färska jordgubbar på sommaren mot en extra kostnad: 10 pers/+10€ | 20 pers/+15 €