Mjölkfri & glutenfri jordgubbsgräddtårta
MJÖLKFRI & GLUTENFRI JORDGUBBSGRÄDDTÅRTA
Produktbeskrivning: Glutenfri och mjölkfri gräddtårta med traditionell jordgubbssylt och mjölkfri grädde.
Ingredienser:
Botten:
Ägg, socker, ljus och mörk ris mjöl, potatismjöl, bovetemjöl, majs mjöl och -gryn, bakpulver, psyllium.
Fyllning:
Jordgubbssylt (socker, vatten, jordgubbar (13%), modifierad majsstärkelse (E1422), förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E330, E333), aromer, konserveringsmedel (E202), färgämnen (E120, E150c)), mjölkfri grädde [vatten, vegetabilisk olja (härdad palmolja), socker, emulgeringsmedel (polysorbat 60*, fettsyrapolyglycerolestrar*, fettsyrapropylenglykolestrar*, mono- och diglycerider av mjölksyra, sojalecitin), stabiliseringsmedel (cellulosa, xantangummi), salt, aromer].
Toppning:
Inhemskt frysta jordgubbar, gelé (vatten, socker, glukossirap, förtjockningsmedel (pektin), Johannesbrödpulver, surhetsreglerande medel (citronsyra), kaliumcitrat, konserveringsmedel (kaliumsorbat), geléämne (kalciumk), naturlig citrusarom).
Observera: Tårtan finns även tillgänglig utan bär eller med kolasås (innehåller mjölk) utan extra kostnad.
Specialdiet: Glutenfri, mjölkfri, laktosfri, innehåller soja.
Kapacitet: För 10 personer.
Pris: 48 €.